Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem /Szkoła ;//

Xenoxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie .

Otóz mam problem z jednym kolesiem .

Caly Czas mnie bije ,wykręca rece itp .

Moglbym mu dojebac lecz jest problem .

Ja jestem chudy a on gruby i silny .

Jak mam sobie z nim poradzić ?

xenoxik.png

Minecraft <333

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz kolegów?

Koledzy nie będą go wiecznie bronić

Poprosi kolegów dobra rozjebią typa ale kiedyś będzie tak że ten typ spotka autora sam na sam i będzie miał przejebane

Takie pytanie czy jesteś szybki ?

Opublikowano

poproś swojego tate by załatwił problem lub zgłoś do derektorki :D

@edit to uciekaj przed nim jak najlepiej wdłg mnie do sklepu lub w miejsce gdzie jest dużo ludzi dorosłych to nic nie zrobi ci bo ktoś cię obroni za pewnie tak rób wkółko to mu się znudzi :)

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Jest gruby ? To zacznij go nazywać spaślak i kradnij mu kanapki. I powiedz ze jest CBS - człowiek bez szyi. No i powiedz cos o jego matce, np. Twoja matka zaklada sobie hulahop na czolo

Opublikowano

Dodaj trochę w sile i zręczność, tu masz tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/186826-tutwojownik-body/

Tak na serio to zapisz się na jakaś sztukę walki i zacznij chodzić na siłownie, albo po prostu rób brzuszki, pompki i biegaj.

@pedores, czy jak ci tam (chuj mnie to). Nie wiesz o czym gadasz. Moze w minecrafcie wystarczy walnac piescia, ale mu chodzi o real. Widac ze nigdy sie nie biles. Nic nie wiesz, wiec po chuja sie wypowiadasz?

;)

Opublikowano

To unikaj jego ciosów i go zasypuj go ciosami grubas w końcu się w końcu złamie

Wykorzystaj jego wagę i swoją szybkość przeciwko niemu weź go na ziemię zanim się dźwignie ty mu dojebiesz i tak w kółko grubas powinien się zmęczyć wtedy go napierdalasz , ale możesz trafić na szybkiego,wytrzymałego,silnego grubasa to będzie słabo z tobą

Wypracuj sobie jakąś taktykę , sam byłem świadkiem jak chudy chłopaczek tak grubasa najebał

Ale te rady mogą się na chuja zdać nie jestem ekspertem

Opublikowano

On jest silny ty jestes slaby <slabszy od niego> tez miałem taka akcje ale znalazem z typkiem porozumienie : ) nie napierdolisz mu jak jestes slabszy i tyle masz lipe poskarzycz sie komus troche lamerskie ale chyba skuteczne,

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dodaj trochę w sile i zręczność, tu masz tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/186826-tutwojownik-body/

Tak na serio to zapisz się na jakaś sztukę walki i zacznij chodzić na siłownie, albo po prostu rób brzuszki, pompki i biegaj.

kurwa co za idiota xD trzymajcie mnie.

Mozesz sobie chodzic na te sztuki walki gdzie naucza Cię techniki kopania i po roku bedziesz w miare dobry na treningach, a nie w szkole. W rzeczywistosci jest tak ze albo srasz w gacie albo lejesz się. Nie zwracasz uwagi na technike tylko sie napierdala piesciami/nogami gdzie popadnie. Uppsik widac w tym doswiadczenia nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...